Bentolit напитка за отслабване - къде да се купуват най-евтините, как действа тя?
Новини

Bentolit напитка за отслабване – къде да се купуват най-евтините, как действа тя?

Ние вече писа за това, Bentolit глина, описан характеристиките му и как се използва. Bentolit е от различни видове в зависимост от преобладаването на химичните елементи, например, Bentolit натрий, калций, калий и алуминий. Въпреки алуминий е в почти всеки Bentolit.

Понятието Bentolit може да се счита за опън, тъй като тази светлина прах наречен Bentolit глина, монтморилонит, глина и т.н. В състава му се счита онечистен глина, хидроалуминиране, който набъбва бързо, когато взаимодейства с течности.

Терминът монтморилонит се получава от името на малък град Montmorillon (Франция). Тази глина е бил открит тук през 1847

година.

Смята се, че Bentolit идва

от вулканична пепел.

От древни времена човечеството се е използвал глина както локално и вътре. Въпреки това, тя наистина е имала положително въздействие върху здравето и лечението на някои заболявания.

Учените казват, че първото официално регистрирани заявления медицински данни на глина се отнася до 2500 г. пр.н.е. Въпреки че сега има много научни статии, които обсъждат полезните приложения на глина и нейната ефективност за тялото.

Какво е светло Bentolit?

Bentolit се различава между производителите, в зависимост от своята област. Той има малко по-различни характеристики, които се определят от съдържанието на химикали, предимно натрий или калций.

Високото съдържание на калций дава по-светъл цвят и висока натриев увеличава абсорбиращи свойства.

Всички видове Bentolit съдържат големи количества от два основни компонента: EM>

 • 50 до 60% силициев диоксид (SiO2);
 • от 17% до 20% алуминиев оксид (Al2O3).

Това са приблизителни средни стойности. Силикагел и алуминиев оксид са свързани заедно с водород и кислород, в резултат на което има микроскопични кристални слоеве (кристали на монтморилонит).

пространство, образуван между всеки слой е в състояние да се разшири и да абсорбира течност.

Алуминият в Bentolit е напълно безопасно. Това не е чист алуминий, използван в производството на битови предмети.

алуминиев оксид има отрицателен (йонен) електрически заряд, който внимателно се свързва с други минерали. Следователно, кристалите, съдържащи алуминий, не се абсорбира в тялото.

Останалите 20% от Bentolit съставът включва йод, злато, манган,

молибден, паладий, платина, селен, сребро, цинк и десетки микроелементи, всеки от които има много малка част, по-малко от 1%.

Най-високите дози са калций, натрий, магнезий и калий. Всеки един от тях може да бъде до 3% от общото тегло. В зависимост от това кой елемент е по-често, така че Bentolit и се обади.

Light Bentolit е универсален, защото тя може да се използва не само външно, но и отвътре за детоксикация на организма.

Механизмът на действие на Bentolit

Разбира се, ние разбираме, че всяка маска с глина Bentolit абсорбира мръсотията и други вредни вещества по повърхността на кожата и косата.

Но, когато става въпрос за възможностите за детоксикация, благодарение на годни за консумация,

калций Bentolit, механизъм на действие е малко по-различен.

Доказано е, че Bentolit от активни молекули със силно отрицателен заряд и голяма повърхностна площ. Те действат като магнит и се прикрепят към положително заредени молекули в тялото, включително някои токсини.

Тъй като молекулите на глината са твърде големи, за да преминат през чревната стена, тежки метали или други токсини не се абсорбира в тялото. Те преминават през храносмилателната система, свързани заедно с молекули на глина.

Прилагане на Bentolit

глинени материали се считат за изцеление от древни времена. Bentolit също има широк спектър от действия върху различни части на тялото.

по отношение на физическите характеристики, е абсорбиращ алуминиев слоест силикат глина.

Когато се смеси с вода образува паста. Той се използва извън като почистващо средство за косата и кожата, и вътре. Има достатъчно литература показва оглед на безопасността на Bentolit при перорално приложение.

1) Детоксикация на афлатоксини

светлина Bentolit е отличен за детоксикация. Той абсорбира отрицателно заредени токсини, като например афлатоксини. Тези химикали са отровни за

хората и животните. На първо място, те се отразяват на черния дроб.

T-2 е trichothecene микотоксини, който е естествен продукт от гъбички плесен Fusarium.

Известно е, че при плъхове, приемащи Bentolit за 2 седмици, докато токсичността на T-2, имаше значителни увеличения на фекалната екскреция на токсина и намаляване на мускулите, които пряко точки на лечебния ефект на светлината Bentolit.

През 1989 г., учените са показали, че Bentolit може да намали съдържанието на афлатоксини във вода до 66% от първоначалната си концентрация. Така че, Bentolit глина е в състояние да поглъщат тези токсични вещества.

В момента вече са много изследвания върху животни и е известно, че когато са заразени с афлатоксини светлина Bentolit частично възстановява функцията на черния дроб, не засяга минералния метаболизъм и подобрява репродуктивната функция.

Bentolit могат да се свързват афлатоксини директно добавяне към храната, като по този начин се елиминира тяхната токсичност и намаляване на тяхната бионаличност.

Безопасност на храната Bentolit доказани в различни проучвания и при хората. В допълнение, той не влияе на концентрацията на важни витамини и хранителни вещества в кръвния серум.

Той често се използва от хора, като хранителна добавка за профилактика и лечение на афлатоксини токсичност.

2) метална отравяне

Някои токсични метали в определени форми и дози опасни за здравето и живота. Известно е, че отравяне с олово е опасно състояние на човека и други гръбначни, причинени от повишени нива на олово в организма.

Олово взаимодейства с различни процеси на тялото. Това е токсичен за много органи и тъкани, включително сърцето, костите, червата, бъбреците, репродуктивен и нервната система.

Например, учените са добавени към свинете фуражни добавки монтморилонит за 100 дни, води до намаляване на концентрациите на олово в кръвта, мозъка, черния дроб, костите, бъбреците и дори косата.

Light Bentolit намалява бионаличността на мед и кадмий. Последното е изключително токсичен метал често се срещат в промишлени работни места.

излагане на кадмий причинява оксидативен стрес в тялото, като монтморилонит, се въвежда в диетата, отрича щетите оксидативен в черния дроб и бъбреците. Ето защо, светлина Bentolit може да се смята за надежден хранителна добавка за отравяне метали.

3) Детоксикация на пестициди

Bentolit предотвратява пестициди и хербициди. Сред всички пестициди на органохлорни са сред най-устойчивите органични замърсители.

Те са много токсични и биологично устойчиво. Но най-негативна характеристика е тенденцията да се натрупват в организма.

Bentolit е в състояние да поеме пестициди се дължи на катионни си природа. Това е добре за ендрин и дори паракват.

Паракват е силно токсичен хербицид на бозайници, включително хора. След погрешно приемане на паракват в висока доза може да се появи чернодробна, сърдечна или бъбречна недостатъчност, до смъртта.

В малки дози показват респираторни проблеми, бъбречна дисфункция, рядко жълтеница или некроза на надбъбречните жлези.

В случай на отравяне с пестициди, е препоръчително да се извърши стомашна промивка с разтвор на Bentolit, което като адсорбент ще намали ефектите на токсини от тялото.

4) Лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт

Флора на червата има сложно взаимодействие на микроорганизми. Тези бактерии са полезни: те фермент влакна в късоверижни мастни киселини, синтезират витамин В и К, и също влияят на метаболизма на жлъчни киселини, стероли и ксенобиотици

.

Въпреки че светлина Bentolit може да абсорбира органични и неорганични материали в стомашно-чревния тракт, това не влияе минералния метаболизъм и абсорбция на вещества.

Използването на Bentolit в продължение на най-малко 1 месец увеличава размножаването на дрожди микрофлората на дебелото черво. По време на повишена активност на чревната флора Bentolit също помага абсорбцията на хранителни вещества.

A доста често срещано заболяване на червата е синдром на раздразнените черва. Това може да доведе до подуване на корема, диария или запек. Bentolit не може да премахне болката или чувството на дискомфорт, но това подобрява целостта на чревната лигавица. [Източник]

5) Загуба на тегло

Има теория, че Bentolit насърчава загуба на тегло. Вече знаете, че той се свързва с тежки метали и други химически вещества и да ги включвате и навън. Но има нещо друго.

В едно проучване плъхове се дава храна с високо съдържание на мазнини, и Bentolit. В резултат на това, беше установено, че кристалите на монтморилонит имат грес свойства. Колкото повече мазнини преминава през храносмилателния тракт на плъхове, толкова повече те не се абсорбират.

Спокойно можем да кажем, че монтморилонит е в състояние да предотврати затлъстяването и свързаните заболявания, причинени от високо съдържание на мазнини в храната.

6) на кожата и косата

На външна употреба на Bentolit е писано доста. В продължение на много векове се използва под формата на маски от външната страна на кожата от различни проблеми.

С овлажняващ крем, той се използва в алергичен контактен дерматит. Той може да действа като бариера за трансфера на токсични органофосфорни вещества през кожата, които пряко показва защитния ефект.

Някои производители на слънцезащитни продукти светнат добавете Bentolit до техните продукти. В този случай, това повишава водоустойчивостта и ускорява усвояването на крема.

В допълнение, слънцезащитни съдържащ определена част от Bentolit глина е по-ефективен в сравнение дори с кремове най-високата концентрация на слънцезащитни филтри.

Bentolit помага на кожата рани и язви да излекува по-бързо. В някои страни тя отдавна се използва като препарат за почистване и грижа за косата. Той абсорбира мазнини и поради това се използва като шампоан сухо.

7) акне

Това е най-често срещаното заболяване на кожата при юноши и дори при възрастни. Акнето хората често използват глина, тъй като тя може да абсорбира излишния себум, токсини и замърсявания от повърхността на кожата.

Въпреки, че ефективността на Bentolit глина за акне все още не е доказано, тя продължава да го използва, защото тя изсъхва бързо и добре кожата и нежно ексфолира горния слой.

В допълнение към многото приложения на Bentolit един от най-перспективните в козметиката. Разсейването на светлината играе жизнено важна роля в козметични ефекти. Учените са наблюдавани дифузионно и осцилаторна светлина транспорт във водни колоиди на Bentolit.

оптичните свойства на Bentolit глина могат да бъдат полезни за прилагането му в кожни кремове и други козметични продукти.

8) антибактериална активност

В момента значително увеличаване на броя на антибиотик-резистентни бактерии. Много синтетични антибиотици просто не са ефективни и учени се опитват да намерят нови природни или билкови антибактериални средства.

Не само Bentolit, но също така и други естествени геоложки минерали имат антибактериални свойства, така че може скоро да има нови терапевтични средства.

Известно е, че монтморилонит е ефективен срещу Kalifa и Ешерихия коли. И когато овлажнен с вода убива широк спектър от бактерии.

Антибактериалните свойства могат да бъдат резултат от физични или химични взаимодействия на глина с бактерии.

Странични ефекти светлина Bentolit

Външно приложение на Bentolit не се различава от всеки глина.

Научете повече за Bentolit глина може да бъде намерена тук.

Но с вътрешното потребление са възможни нежелани реакции:

 • болка в корема;
 • запек;
 • гадене;
 • Повръщане;
 • летаргия;
 • Ниско ниво на калия (хипокалиемия);
 • дехидратация;
 • Главоболие;
 • Болка в тялото;
 • мускулна болка;
 • скованост на ставите;
 • газове.

Как монтморилонит върху кожата?

Ние вече пише, че монтморилонит глина съдържа много минерали, включително калций, желязо, магнезий, калий, манган, силициев диоксид и натриев. Уникалният му облик се в неговата структура.

Bentolit има голяма повърхностна площ, която се състои от много малки отрицателно заредени частици. Тези частици са идеални за издърпване положително заредена замърсявания и токсини на повърхността на кожата.

Като се има предвид електрическите свойства на тази глина, като се смята, че има всички предимства, които да се грижат за проблемна кожа. Благодарение на меките средства текстурата с Bentolit, за да отстраните замърсяванията от кожата, разширява порите на лицето и извади черен излишния себум.

химически и структурно, Bentolit глина има плоска форма с отрицателни заряди върху плоски повърхности и положителните заряди на ръбовете. Ето защо, таксата за отрицателен е много пъти по-силен от положителен заряд.

Един грам Bentolit в пълна дисперсия е с площ от около 800 m2. Колкото по-голяма площ на повърхността на глината, повече мощност за събиране на положително заредени частици и токсини.

Всички сме построен от снимачната площадка на частици, съединени чрез електрически връзки. Електрически сила е това, което държи атомите и молекулите заедно. Всички химични връзки и реакции са зависими от електрически сили. Всеки жив организъм може да се мисли като изключително сложна електрическа система.

колоидно глинени частици са средства за стимулиране и трансформация могат да бъдат поместени и освобождаване на енергия на импулс. Естественият магнитен действието предава тази сила на тялото и му помага да се възстанови по време на заболяване.

Използването на Bentolit извън вкъщи

светлина Bentolit и всякакви други глина, смесва се с вода, докато последователността на горчица или сметана (обикновено две части вода за 1 част Bentolit).

Тази паста може да се приложи към ужилване от пчели и ухапвания от комари, порязвания, пъпки и т.н., след като изсъхне, ще се почувствате, че той стяга кожата. Този ефект може да продължи, докато не изсъхне напълно. След глината трябва да премахнете с топла влажна кърпа или гънки с топла вода.

Ако искате да се постигне охлаждане и успокояващ ефект, например, изгаряния, драскотини и натъртвания, покрийте тестото с влажна кърпа или пластмасова обвивка, така че тя не може да изсъхне бързо.

Максималната Bentolit може да се прилага веднъж или два пъти на ден. Можете дори да парк на мястото на повреди по време на нощта, ако желаете. Въпреки факта, че глината не изсушава под найлонова торбичка, някои хора предпочитат да го замени два пъти на ден.

По този начин можете бързо да лекува изгаряния леки, че изчезват буквално 2 – 3 дни. Други хора използват Bentolit дори и като бебешка пудра, като каза, че обрива и зачервяването изчезва точно преди следващата смяна на памперс.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...