Purple чай Chang-шу | Чанг-Шу за загуба на тегло - мнения, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?
Новини

Purple чай Chang-шу | Чанг-Шу за загуба на тегло – мнения, цена, къде да се купуват, съставки, как действа тя?

Прочети негативните мнения на лекари за лилаво чай Chang-Шу. Разберете всички положителни и отрицателни страни на лилаво чай на Chang-Шу на прегледите на истинските лекари в тази статия.

Съдържанието статьи1. Какво казват производителите на опаковката
2. Здраве ефект
3. Възможно ли е да загубиш чай 10 паунда за 2 седмици?
4. Отзиви: какво казват експертите

Инструмент за отслабване всеки избира. Някои хора предпочитат строга диета и спорт, други магически хапчета. Как да се върне благодат, грижи, производители на хранителни добавки за отслабване и чайове, които са от година на година се въвеждат нови продукти.

Ако преди 3 години бе широко рекламирани течност

кестен, тогава лициум, щафетата вече е предаден на чай Chang-шу | Чанг-Шу.

Колко килограма Ти успя да се изплъзне, благодарение на чая Chang-Шу?

да се прецени неговата употреба на отрицателни и положителни отзиви нелогично. Тези, които са обучени и пиеха питието, във всеки случай, има ефект. Кой лъже с таблет на дивана и се надявах на магическа растение, едва ли може да се похвали на резултата. Запознайте негативни коментари, че хората пишат за болката в стомаха след продължителна употреба. За да има представа за продукта, което трябва да се види състава.

Какво казват производителите на опаковката

Докато чай е акцент върху ареола на растежа и екзотични пеперуда грах (klitoria триада). Оказа се, че растението е вече култивирани 6000 година тибетските монаси в планините и се събират венчелистчетата на ръка. В суровия климат и липсата на кислород е принуден цветето да се адаптира към трудните условия, които повлияни положително химичен състав.

Въпреки това, в допълнение към Тибет, тя расте във всички райони на Югоизточна Азия. Туристите в Тайланд го предлагат на всяка стъпка като охлаждане на питие с лед. Когато добавите лимон, напитката е лилаво. Ако растението има способността да изгаря мазнините и да се ускори обмяната на веществата, какво да се съсредоточи върху съмнителни факти? Вероятно за увеличаване на продажбите и увеличаване на стойността.

Здраве ефект Chang-Шу

Отрицателни отзиви от експерти за чай Chang-шу | Чанг-Шу не се фокусира върху свойства на растението, и необосновано твърдението за разделяне на мастните клетки.

Ползата от чай:

 • премахва течност;
 • почиства тялото;
 • частично решава проблемите на храносмилането;
 • положителен ефект върху сърцето и кръвоносните съдове;
 • подобрява състоянието на кожата и изглажда бръчки;
 • стимулира растежа на косата;
 • подобрява зрителната острота;
 • релаксира нервната система.

В резултат предоставя уникална състав klitoria триада с антиоксидант комплекс. Безценен полза на естествени съставки може да се отрече, но как да се уверя, лекари, те присъстват във всички билки, само в различни количества. Флавоноидите притежават:

 • детоксикация;
 • бактерицидно;
 • имуномодулиращи свойства;
 • имат кардиопротективен ефект.

Въпреки това, не се отнасят до продукта, критично. С

правилното използване, напитката е от полза за тялото.

Възможно ли е да загубиш чай 10 паунда за 2 седмици?

твърденията на производителя, че при вземането на Chang-шу | Чанг-Шу загуба на тегло се среща естествено. Ако растението има слабително действие, то е естествено, но губят 700 грама на ден, без корекция на диета и навици е невъзможно. През това време, ще водата от тъканите, ще намали количеството на “ролки” от двете страни и задната част, но мастна тъкан ще остане в сила. След прекратяване на всички ще се върне. Ако пиете само чай, внезапна загуба на тегло може да доведе до чернодробна недостатъчност.

Твърдението, че metilxantina (органично съединение от цветята) изгаря мазнините не е оправдано. В коментари, експерти единодушно твърдят, че алкалоидите има само спазмолитици ефект:

 • подуване на бронхите;
 • подобрява бъбречния кръвоток;
 • премахва вода от кръвното налягане на тялото и намалява.

Връзка с разграждането на мазнините, че има. Допаминът действа като невротрансмитер, всъщност стимулира изгарянето на калории, но тъй като той е

наличен само в корена, в кръвта пада. Венчелистчетата има синефрин и кофеин, които имат слаб ефект върху адипоцитите.

Отзиви: какво казват експертите

Людмила H4>

Ирина Алексеевна, лекар Обща практика H4>

Maria Valentinovna, ендокринолог H4>

Nazar V., диетолог H4>

Виолета Aleksandrovna, лекар-диетолог H4>

След преглед на компетентния експерти всеки има право да реши дали той трябваше да си купи лилаво чай. Важно е да не се възложи него се надяваме и да положи усилия за намаляване на теглото.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...