Потенциалност

dr scott експертни становищадействие на organizmDr Scott

Dr Scott са текущи разследвания, насочени към изясняване на механизмите на действие на екстракта Мартин. Резултатите от една от новите работата ясно показват, че garpagozid garpagid и не са просто циклооксигеназа тип 2 (СОХ-2), те имат силно селективно действие. Следователно, те са безопасни с анти-единство в сравнение с класическите нестероидни противовъзпалителни агенти и могат да бъдат от естествен произход обещаващи инхибитори на възпаление. В същото време е важно да се вземе предвид промяната на отношението на редица лекарства, които преди това са били считат за

ефективни за лечение на остеоартрит.

В допълнение, той също проявява антиоксидантни свойства. По-подробно молекулните аспекти на действие на екстракта са показани на Фиг.

По-голямо проучване при 250 пациенти с остеоартрит на операцията бедрото или коляното заместване, е проведено през 2002. По време на 8 седмици, пациенти получават нокът 2400 мг екстракт дявола (дневна доза въз основа на garpagozid е 50 мг).

Коментари за Dr Scott

Вследствие на намаляването на съдържанието на ИНОС е минимално образуване на азотен оксид, което води до намаляване на експресията на липидната пероксидация. Сред лекарства, използвани за лечение на остеоартрит, екстракт Martin разпределени комплекс многопосочни действие. Освен това, въз основа на екстракт Мартин проявява противовъзпалително и аналгетично и хондрозащитни ефект.

Задача MARTIN екстракт ароматно когато Фи bromialgii, както в случая на остеоартрит и лумбалните болка, свързана с НСПВС намаляване (виж по-горе ;.). Цел екстракт ароматно Martino на лумбалните болка, както в случая на остеоартрит, свързани с НСПВС намаляване (виж по-горе ;.). Според изследванията ние открихме [20-23, 25-27], Martin ароматен екстракт намалява тежестта на болки в гърба при 40- 50%. Болката изчезна напълно в 2.5-20% от пациентите. Поради намали съдържанието на СОХ-2 се формира малък простагландин медииране възпаление ексудативна фаза.

като много добър според Световната здравна организация, до себе си, пациентите оценяват екстракт терапия Н. dopolneniea ефективност оценено от лекар 20% от населението на света страда от заболявания на ставите. и добра при 82,9% от пациентите.

 • procumbens като еднакво ефективен в сравнение с предишното лечение в 30.8% от случаите, а в 62.4% от случаите призна, че по-ефективен.
 • изследователите заключават, че високата ефективност на Н. екстракт
 • ул>

  Показано е също, че някои съединения с екстракт от акулов хрущял имат мощен антиоксидант активност, да защитават клетките от агресивни хидроксилни радикали. екстракт поносимост ароматно Мартин очевидно надвишава тази на селективни инхибитори на СОХ-2. Три мета-анализи, извършени през 2007 г. и се състои от общо 14 клинични проучвания, беше отбелязано, че Martin ароматен екстракт е ефективно противовъзпалително и аналгетично добавка, особено по отношение на общи симптоми [28-30]. Това е в съответствие с констатациите, произтичащи от този преглед.

  Освен това

  се оказа имуномодулаторен (активиране на клетъчни и хуморални фактори имунитет) и антикарциногенни ефект на акула хрущялен екстракт, който позволява да се предпази тялото от различни инфекции и тумори. Редица вещества проявяват хрущял анти-ангиогенен ефект, т.е. инхибират образуването на нови кръвоносни съдове на твърди тумори чрез блокиране на храната.

  поглед Нека да разгледаме тези въпроси, както и какво е новото в лечението на заболявания на опорно-двигателния апарат се появи за последен път. Основните активни съставки на екстракта са gingerols джинджифил, shagaoly, етерични масла (seskviterpeny- Zingiber, куркумин, бета-bisabolon).

  За дълго време, и за хиляди години джинджифил корен се използва в Китай за лечение на ревматоиден заболявания. Джинджифил намалява образуването на про-възпалителни съединения в организма – на простагландини и левкотриени, които причиняват болка, допълващи възпалителни и алергични процеси. екстракт от джинджифил подобрява подвижността на ставите, облекчава подуване, възпаление отзвучава. екстракт от акулов хрущял има разнообразни химически състав и съдържа около 40 различни протеини, протеогликани, уронова киселина, хондроитин сулфат, кератан сулфат, лизозим, трипсин инхибитор, химотрипсин, плазмин, колагеназа и други съединения.

  Dr Scott

  Dr Scott в Москва

  Това не е изненадващо, тъй като нашата ставите, мускулите, гръбнака и костите всеки ден изпитват огромно бреме, че по-тежък от по-малко внимание ние се грижим за тях, не спазване на пръв поглед прости правила по време на работа, обучение или развлечение. Говорейки за дейности на открито, то, като много спортове също може да бъде източник на интензивен стрес, който, от своя страна, често са причина за наранявания. И сега, болка в гърба, дори и след натоварването на непълнолетен, започва да “стреля” на задната ишиас, ставите не се огъват до такава степен, че понякога се спускат или се изкачват по стълбите – това е цялата история. Как да се справим с тези проблеми? И ако те са събрали купчина, да пийнем или наркотици шепи dopolneniea само един с широк спектър на действие?

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *