Handy Heater – мнения, коментари, цена, къде да купите

Handy нагревател е преносим нагревател, който бързо загрява стаята и, както е посочено от производителя и потвърдени от потребителите позволява да се запишете на сметката за отопление.

Продуктът има следните предимства:

 • Свързва се към всеки контакт, вертикално или хоризонтално (въртящ щепсел).
 • компактен и удобен за пътуване.
 • бързо и лесно се загрява.
 • енергия 350 вата.
 • Регулируем термостат.
 • програмируеми 12-часов таймер.
 • автоматично изключване таймер
 • Quiet операция.
 • Освобождава квадрата.
 • загрее до 23 квадратни метра.

Нагревателят има големи възможности. За компактни устройства впечатляващи настройките на вентилатора, таймер и добър температурен диапазон ниско и високо ниво.

Продава се в следните страни:

Съдържанието

 1. Обща Handy нагревател
 2. Дизайн
 3. Инструкции за употреба
 4. Отзиви от реални потребители
 5. Къде да купя, колко?
 6. OL>

  Преглед Handy нагревател

  ntibiotic cpue coe up1 1 Handy Heater  мнения, коментари, цена, къде да купите

  Handy нагревател е електрически нагревател, който може да отоплява една стая размер до 23 квадратни метра. Благодарение на цифров таймер, контрол на температурата и вградена защита от токови удари връзка към всеки електрически контакт. Продуктът ще се затопли стаята и се спестят пари на сметките за отопление.

  Преносими нагреватели не са нова концепция, и се продават в Универсалните магазини или други магазини с богат избор от размери и ценови възможности. Такива устройства са популярни, тъй като системите за отопление на много къщи, или не могат да се справят с студове и не дават достатъчно топлина, или са икономически неизгодни за краткотрайна употреба.

  Това устройство е доста малък и е с капацитет от 350 вата. Въпреки, че продуктът може да отоплява една стая с площ от 23 квадратни метра (с размерите на стандартна спалня), се счита, по-подходящи за малки пространства като баня, офис офис кабинет. Също така е удобно да се предприемат пътувания в палатки, влакове, коли това устройство ще бъде необходимо.

  Handy нагревател излъчва топъл въздух, който се чувства и мирише точно като сушилнята издухва въздуха. Устройство по подразбиране е настроен на 30 градуса по Целзий, а скоростта е настроен на по-високо ниво. Потребителят може да се регулира температурата от 15 до 33 градуса по Целзий и зададете скоростта висока или ниска. Има таймер, който ви позволява да го конфигурирате за 1-12 часа.

  ntioxidnt bnn berrie1 Handy Heater  мнения, коментари, цена, къде да купите Поради термостат през нощта, можете да оставите устройството, без да се страхуват, че той ще “рана” много киловата електроенергия.

  Компактен дизайн идеален за офис, тераси, бани, хотели, къмпинги, мазета, гаражи и др. В този процес, устройството остава хладна на допир.

  Дизайн Handy нагревател

  Интелигентен, иновативен дизайн, производител Handy нагревател обявявайки му продукт е компактен по размер, но в същото време, забележителни работни показатели благодарение на изолационни дизайн Термо-Ceramic.

  В дизайн, както е посочено, е осигурен регулируем термостат за контрол на температурата. Air вентилатор с две скорости. А цифров дисплей температура и таймер за включване / изключване, за да се подобри използваемостта.

  Инструкции за употреба Handy нагревател

  В кутията с този продукт вградени инструкции, който предостави насоки за работата на това устройство.

  1. За монтиране на нагревателя за предпочитане към стената.
  2. Винаги включите нагревателя директно в контакта. Никога не използвайте удължител или захранващ кабел.
  3. От нагревател горещия въздух излиза. За да се избегнат изгаряния, не позволявайте гола кожа бъде в непосредствена близост до работещата машина.
  4. Дръжте запалими предмети, като мебели, възглавници, спално бельо, статии, дрехи и завеси на разстояние не по-малко от един метър от двете страни на нагревателя.
  5. Този уред не е предназначен за използване в зони с висока влажност.
  6. Никога не поставяйте уреда, където тя може да падне в вана или други подобни места.
  7. Подходящ само за вътрешно ползване.
  8. OL>

   Къде да купя, колко Handy нагревател?

   В конвенционалните магазини такъв продукт трудно да се купуват, а след това на доста висока цена (около 30-50 долара за единица). Можете да спестите пари, като поръчат продукт в онлайн магазин.

   За да поръчате, натиснете зеления бутон (разположен по-долу) и попълнете формата за обратна връзка. През деня можете да се свържете с магазина и уточни някои подробности за поръчката.

   Доставка се извършва от няколко пощенски услуги (можете да изберете най-удобния за вас), и отнема 2-5 дни. Наложен платеж.

>>>>  Pure Kick - официален сайт, купуват сега, ревюта, цена
Станиела Яркова
About Станиела Яркова 103 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбасиФизически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.