Новини

Handy Heater – мнения, коментари, цена, къде да купите

Handy нагревател е преносим нагревател, който бързо загрява стаята и, както е посочено от производителя и потвърдени от потребителите позволява да се запишете на сметката за отопление.

Продуктът има следните предимства:

 • Свързва се към всеки контакт, вертикално или хоризонтално (въртящ щепсел).
 • компактен и удобен за пътуване.
 • бързо и лесно се загрява.
 • енергия 350 вата.
 • Регулируем термостат.
 • програмируеми 12-часов таймер.
 • автоматично изключване таймер
 • Quiet операция.
 • Освобождава квадрата.
 • загрее до 23 квадратни метра.

Нагревателят има големи възможности. За компактни устройства впечатляващи настройките на вентилатора, таймер и добър температурен диапазон ниско и високо ниво.

Продава се в следните страни:

Съдържанието

 1. Обща Handy нагревател
 2. Дизайн
 3. Инструкции за употреба
 4. Отзиви от реални потребители
 5. Къде да купя, колко?
 6. OL>

  Преглед Handy нагревател

  Handy нагревател е електрически нагревател, който може да отоплява една стая размер до 23 квадратни метра. Благодарение на цифров таймер, контрол на температурата и вградена защита от токови удари връзка към всеки електрически контакт. Продуктът ще се затопли стаята и се спестят пари на сметките за отопление.

  Преносими нагреватели не са нова концепция, и се продават в Универсалните магазини или други магазини с богат избор от размери и ценови възможности. Такива устройства са популярни, тъй като системите за отопление на много къщи, или не могат да се справят с студове и не дават достатъчно топлина, или са икономически неизгодни за краткотрайна употреба.

  Това устройство е доста малък и е с капацитет от 350 вата. Въпреки, че продуктът може да отоплява една стая с площ от 23 квадратни метра (с размерите на стандартна спалня), се счита, по-подходящи за малки пространства като баня, офис офис кабинет. Също така е удобно да се предприемат пътувания в палатки, влакове, коли това устройство ще бъде необходимо.

  Handy нагревател излъчва топъл въздух, който се чувства и мирише точно като сушилнята издухва въздуха. Устройство по подразбиране е настроен на 30 градуса по Целзий, а скоростта е настроен на по-високо ниво. Потребителят може да се регулира температурата от 15 до 33 градуса по Целзий и зададете скоростта висока или ниска. Има таймер, който ви позволява да го конфигурирате за 1-12 часа.

  Поради термостат през нощта, можете да оставите устройството, без да се страхуват, че той ще “рана” много киловата електроенергия.

  Компактен дизайн идеален за офис, тераси, бани, хотели, къмпинги, мазета, гаражи и др. В този процес, устройството остава хладна на допир.

  Дизайн Handy нагревател

  Интелигентен, иновативен дизайн, производител Handy нагревател обявявайки му продукт е компактен по размер, но в същото време, забележителни работни показатели благодарение на изолационни дизайн Термо-Ceramic.

  В дизайн, както е посочено, е осигурен регулируем термостат за контрол на температурата. Air вентилатор с две скорости. А цифров дисплей температура и таймер за включване / изключване, за да се подобри използваемостта.

  Инструкции за употреба Handy нагревател

  В кутията с този продукт вградени инструкции, който предостави насоки за работата на това устройство.

  1. За монтиране на нагревателя за предпочитане към стената.
  2. Винаги включите нагревателя директно в контакта. Никога не използвайте удължител или захранващ кабел.
  3. От нагревател горещия въздух излиза. За да се избегнат изгаряния, не позволявайте гола кожа бъде в непосредствена близост до работещата машина.
  4. Дръжте запалими предмети, като мебели, възглавници, спално бельо, статии, дрехи и завеси на разстояние не по-малко от един метър от двете страни на нагревателя.
  5. Този уред не е предназначен за използване в зони с висока влажност.
  6. Никога не поставяйте уреда, където тя може да падне в вана или други подобни места.
  7. Подходящ само за вътрешно ползване.
  8. OL>

   Къде да купя, колко Handy нагревател?

   В конвенционалните магазини такъв продукт трудно да се купуват, а след това на доста висока цена (около 30-50 долара за единица). Можете да спестите пари, като поръчат продукт в онлайн магазин.

   За да поръчате, натиснете зеления бутон (разположен по-долу) и попълнете формата за обратна връзка. През деня можете да се свържете с магазина и уточни някои подробности за поръчката.

   Доставка се извършва от няколко пощенски услуги (можете да изберете най-удобния за вас), и отнема 2-5 дни. Наложен платеж.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...