Новини

MagnuFuel – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Не толкова отдавна имаше новост в областта на автомобилната технология, която, според производителите и продавачите, може да намали разхода на гориво. Тя се нарича MagnuFuel да се избегне превръщането жертва за закупуване на безполезен продукт, е необходимо да прочетете отзиви за него по различни Интернет ресурси.

Икономичен MagnuFuel гориво: Не или истината

Почти всеки шофьор иска изразходвано гориво е по-малко, а разстоянието на преминаване не се увеличава, и че мощността на двигателя не падна. Възможно ли е? Производител на економайзер MagnuFuel твърди, че това е възможно.

Предимствата на MagnuFuel на устройството, както следва: H4>
 • Като цяло, в зависимост от марки и модели на автомобили, разход на гориво се намалява с 20%.
 • Двигател части са защитени от ниско качество на горивото.
 • Увеличава срока на експлоатация (MTBR) двигател на машината.

Как MagnuFuel

устройство MagnuFuel е разположена така, че една двойка неодимови магнити, което е MagnuFuel, влияе на горивото. Освен това, тези магнити образуват силно магнитно поле, което се разпада единици въглеводородни съединения, които гориво изгаря бързо.

Магнитното поле избутва молекулите от друг, така че те да са наситени с кислород (О2) от всички страни и всички изгаря гориво без остатък. Това увеличава спестяванията.

Спорни положителни и отрицателни отзиви Ful безплатна

Има фалшиви коментари, публикувани в подредбата на конкурентите или собствениците на бензиностанции, но има реална. Включи главата си и учи как работят нещата в действителност:

 1. Магнитни устройства са наистина в състояние да смаже единици, молекулите на веществото. Тя използва принципа на ядрен реактор или на LHC в умален вид.
 2. Гориво за превозни средства, било то бензин или дизел е изолатор (вещество, което слабо провежда електричество). Шофьор-физик е изчислил, че за да се възстанови, за да смаже и шофиране на молекулите, което трябва да се изгради огромен магнит, на около 15 етажа височина. И на този магнит за извършване на пропастта на молекули, които се нуждаят от още по-голяма мощност. Малки магнити, които могат да повлияят на молекулите на гориво поради относително малкия теглото на бензин или дизелово гориво, която преминава през тях.
 3. Също така, експерти казват, че магнитни полета могат да повлияят на примесите, съдържащи се в горивото. Ето защо, MagnuFuel на устройството може да удължи живота на двигателя.
 4. OL>

  В каквото покаже, че съоръжението, разработена от автомобилната компания General Motors. Но защо такива устройства, те не са настроени за производството на колите си, тя може да бъде да повиши рейтинга на продажбите на автомобили? Отговорът е прост: на такива устройства са забранени в САЩ се дължи на леко увеличаване на емисиите на CO2 (но има версия, че основните акционери на General Motors са и собствениците на петролните компании – това не е изгодно да се намали консумацията на масло) .

  Real преглед на MagnuFuel H4>

  економайзер е закупен специално за експеримента. Беше инсталирана успешно в системата на машината. По време на операцията месец по-късно , има намаляване на разхода на гориво от около 25% (от 7 литра до 5.5 литра на 100 км).

  От горепосочената информация, ние заключаваме, че с новите електронни устройства не гони, ако сте сигурни, че купувате оригинален устройство. Ако тези устройства наистина работят, би било значителен ръст за шофьори и по-малко за дилъри на горивата.

  Поръчка само оригинални продукти!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...