Nautubone - В момента проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва
Здраве

Nautubone – В момента проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва

Заседнал начин на живот и неправилно хранене, в крайна сметка, ще доведе до артроза на ставите. Повечето проблеми със ставите се срещат в хора на възраст от 40 години и повече, но младите хора на тази диагноза не е изключено.

За да се върнете към нормална работа и състоянието на ставите, ще отнеме много месеци, а може би дори години. В тези случаи се притекат на помощ на биологично активни добавки, който е модерен комплекс от естествени вещества, които са насочени към отстраняване на причините за болестта.

Капсулите на Artravel са внимателно подбрани, с цел

Nautubone/14.jpg” alt=”” class = “alignright” width=”320″ height=”147″ />

да помогне на хората със заболявания на ставите,

гръбначния стълб и много други компоненти на опорно-двигателния апарат.

Този продукт е създаден изключително от натурални съставки, това ще допринесе за връщането и запазване на доброто здраве и подобряване на много жизненоважни процеси в организма, свързани с опорно-двигателния апарат.

Как капсулите?

глюкозамин е основният компонент на капсули Artravel, който предвижда образуването на съединителна тъкан и действа като glycosamineglycanes вещество и гликопротеини. Поради свойствата на веществото като капсулите подобрява процеса на изграждане на връзки, костите, сухожилията, нокти, кожа, очи и сърдечни клапи.

Еднакво важно е ролята на глюкозамин в производството на тайната на лигавиците на дихателната, пикочните пътища и стомашно-чревния тракт.

достатъчно количество глюкозамин в тялото намалява болка при остеоартрит, подобряване на подвижността на ставите, да се намали астматични симптоми, респираторни и алергични реакции, хранителни, благоприятен ефект при заболявания на кожата.

Съставът и действието на компонентите

глюкозамин сулфат. Включено в класа на хондропротектори, които са много ефективни при заболявания на ставите. Това вещество се състои от съединения на аминокиселини и глюкоза, че съдържа гликопротеин тиреоглобулин участват в процесите на реакцията на кондензация на молекули diyodtirozina в щитовидната жлеза.

Широкото разпространение на глюкозамин в природата потвърждава факта, че той е част от огромно количество полизахариди, които представляват тъканите на гръбначните животни, е основният компонент на хитин – на “строителен материал” на скелета на раци, насекоми , раци и др.

Този компонент може да се намери в полизахаридите в гликопротеините на съединителната тъкан на кръвна плазма, олигозахаридите на мляко и група-специфични

вещества от кръвта;

екстракт Суха на бяла върба кора (състояща се от катехол танин, смолисти вещества, флавони, витамин С, и гликозид, салицин, на делящи производни на салицилова киселина и глюкоза в резултат на взаимодействие с ензим silikaty на).

Бяла върба кора има антипиретични, противовъзпалително, диуретично и аналгетичен ефект, стимулира метаболитни процеси в ставите, подобрява елиминиране на пикочна киселина от организма. Използването на водни екстракти от кора е ефективен при продължително кървене и вирусни заболявания.

Най използването на върба кора е маркиран за артрит и ревматизъм на ставите;

аскорбинова киселина или витамин С. Осигурява басейн на сулфхидрилни групи на ензими, които създават колаген и вътреклетъчен структурен компонент участва в образуването на зъбите, хрущял, кост и заздравяване на

рани;

магнезиев оксид. Магнезиев се съдържа в комплекс протеин, известен като металопротеин, включително метали, не-протеинови групи.

Този компонент е стимулант, който подобрява функционирането на ензими и увеличава техния ефект.

магнезиеви йони са включени в биосинтеза на протеини, необходими за целостта на рибозоми и взаимодействие на активираните аминокиселини. Също така, това вещество помага продукция chainposition, ацетил-СоА и фосфохолин;

екстракт Суха на хвощ.

Разполага с универсална фармакологичните функции, увеличава диуретичен ефект, облекчава възпаления, ускорява изцеление, спира продължително кървене и има дезинфекциращ собственост.

стабилизира вода сол метаболизъм, показва тялото на токсини и вредни холестерол, се основава на надбъбречната кора, предотвратява появата на пикочните камъни увеличава Общото метаболизма и засилва имунната система;

калциев лактат. Тя осигурява тялото следните функции: Форми на връзката между структурните протеини, отрицателно заредени фосфолипиди и гликопротеини, като по този начин стабилизират клетъчните мембрани;

 1. Създава междуклетъчната комуникация за слепване на клетките по време на процеса на сцепление – формиране на тъкани;
 2. структурна пластмаса и функции са възложени на калций се дължи на факта,

  че е част от oxyapatite, основният минерален компонент на костната тъкан. Микрокристали от това вещество осигуряват твърдостта на тъканите на костите;

 3. Стимулира влакна нервната тъкан и за съкращаване на мускулите;
 4. Активира хормони и ензими, отговорни за съсирването на кръвта;
 5. Регулира пропускливостта на клетъчните мембрани, стимулира отделянето на радионуклиди и тежки метали соли от тялото, има анти-алергични и антиоксидантни ефекти.
 6. OL>

  Помощни вещества:

 • силициев диоксид. Осигурява протеиновия синтез на епителен и съединителната тъкан основните на пластмасови вещества от хрущяла – колаген, което допринася за подновяване и изграждането на тези тъкани ги прави по-еластична и траен;
 • Лактоза монохидрат;
 • Калциев стеарат.

показания за Nautubone

Капсули Artravel използва при остеоартрит и други заболявания като естествен метаболит, за да се подобри защитата на ставния хрущял.

Освен това, този продукт се препоръчва за употреба при:

 • остеоартрит;
 • гонартроза;
 • артрит;
 • остеоартрит;
 • Spondileza;
 • Остеохондроза на гръбначния стълб;
 • Деформацията на ставите;
 • Scapulohumeral периартрити.

Капсулите на Artravel не полезни във всички случаи. Така, комплексът от природни вещества, които не се препоръчва за употреба:

 • Ако

  сте имали алергични реакции към компонентите на продукта;

 • По време на бременност и кърмене.

Възрастни вземат орално една капсула 3 пъти дневно – сутрин, обед и вечер по време на хранене. Курсът трябва да продължи 4 до 6 седмици.

Release форма

Капсули от 500 милиграма 30 капсули в един пакет.

Срок на годност и условия на съхранение

Капсули подходящ за 24 месеца при условие, че те ще се съхраняват в сухо, защитен от светлина и недостъпно за деца място при температура от 25 градуса по Целзий.

Изследвания протоколи

 • Експертно мнение fsbi “Институт по хранене” RAM памети No. 72 / Е-695 / б-12 с дата 09.08.2012 на годината;

Използването на Artravel на добавка за лечение на ставите

Един от уязвимите, най-податливи на патологични промени на парцелите на локомоторната апарат на човека е хрущяла покриване на повърхността включени в формулират връзката на костите.

А именно, ставния хрущял играе ролята на амортисьор, смекчаване на натиска и натоварването на повърхността на чифтосване в съвместните костите и осигуряване на тяхното изглаждане плъзгане една спрямо друга.

Съставът на ставния хрущял, което е вид на съединителната тъкан се състои от хрущялни клетки – хондроцити (тяхното съдържание в хрущяла около 2%) и извънклетъчната матрица – матрицата (което представлява 98% от цялата структура на хрущялната тъкан).

От друга страна, хрущял матрица се състои от 9% колаген и 91% от протеогликани СИЛНИ> (vysokomolekulyarnykh съединения, състоящи се от хетерополизахариди гликозаминогликани (95%) и протеин (8-10%).

Основната функция на хрущял хондроцитни клетки е синтезът на основните компоненти на хрущяла матрица, колаген и протеогликани (протеогликани присъства в състава на ставния хрущял във формата на глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина).

След като изразен хидрофилни свойства на протеогликани осигуряват оптимална хидратация на ставния хрущял и поддържат нормални смазочни и уплътняващи свойства на синовиалната (синовиални) течност , което е също основната “доставчик” на важни витамини , ензими и минерали за хрущялна тъкан (в синовиалната течност протеогликани присъстват главно във формата на хиалуронова киселина).

Нарушаване на метаболитните процеси в ставния хрущял, като правило, свързано с нарушение на метаболизма на протеогликани (включително глюкозамин) причинява влошаване на хидрофилни свойства, които води до значително намаляване в съдържанието на влага в ставния хрущял и на патологична промяна в структурата на извънклетъчната матрица (хрущял в този случай губи еластичност, изтънява неравномерно и крак). В допълнение, чрез намаляване на концентрацията на протеогликани влошава вискоеластичните и смазващи свойства на синовиалната течност, което води до увеличаване на триенето в ставите и дефектен хранене хрущяла, което води до ускорено износване и износване на ставния хрущял. Под ставния хрущял на костта постепенно се сгъсти, расте неравномерно по стените, което значително ограничава подвижността на ставите е причината за по-нататъшното му деформация. Синовиалната капсулата на заболялата ставата произвежда синовиална течност, съдържаща в състава си на вещества, които повишават болка, причиняват подуване и ускоряване на процеса на разграждане на хрущял и други структури на ставата, което води в крайна сметка до значително ограничаване на ставните ставите.

балсама на ставите и гръбначния стълб “Schuster Artravel”

балсам за ставите и гръбначния стълб “Schuster Artravel”, получени чрез водна екстракция на екологично чисти растителни материали, не се съдържа в състава на алкохол, както и всички ароматизиращи и оцветяващи агенти.

балсама на ставите и гръбначния стълб “Schuster Travel”: глюкозамин сулфат, водни екстракти от: глог плодове, на корените и коренища на блато Cinquefoil, шипки може, касис плодове ( ” плодове podkrovi “), плодове от планински ясен, корените на женско биле, коренища на Hedysarum чай (” червен корен “), Chaga (бреза гъби), хвощ, лимонена киселина, захар.

лечението и-профилактично свойства на компонентите на балсам “Schuster Artravel”

глюкозамин, ключов компонент на балсам за ставите и гръбначния стълб “Schuster Travel”, който е един вид протеогликани СИЛНИ> (вещества, които съединителната тъкан – Основата на ставния хрущял, междупрешленните дискове, сухожилия , лигаменти) допринася за възстановяването на нормална структура и функция на ставния хрущял, но също така значително подобрява смазочни и ударопоглъщащи свойства на синовиалната течност . Ето защо глюкозамин съединения са част от много фармацевтични добавки хондропротектори използват за лечение на различни заболявания на ставите и гръбначния стълб, причинени от дегенеративни-дистрофични изменения в хрущяла. Вижте още за съставни компоненти на ставния хрущял тъкан може да се види в тази “Нарушение на метаболитни процеси в ставния хрущял е една от причините за заболявания на ставите”).

Поради присъствието в състава на комплексни компоненти растителни (екстракти от билки) балсам за ставите и гръбначния стълб, “Schuster Travel” е за тялото на човек отличен източник на витамин С, танини, флавоноиди, макро – и микроелементи – вещества, които до голяма степен зависи от здравето на ставите и други компоненти на опорно-двигателния апарат

.

съдържа във всички растителни съставки Балсам “Schuster Artravel” флавоноиди имат противовъзпалително, антибактериално, антиалергично, противораково, antiedemic, седативни свойства, а също така има изразен антиоксидантен ефект, защита на ставите и други области на опорно-двигателния апарат система от разрушителни атаки на свободните радикали и различни инфекции. В допълнение, поради силния аналгетични свойства на флавоноиди , съдържаща се в Cinquefoil, женско биле, червен корен, чага, плодовете на глог, офика, дива роза и касис балсам “Шустер Artravel “е един много ефективен начин за премахване на болка, свързана, като правило, повечето от заболявания на гръбначния стълб и ставите. Съдържащите се в този балсам флавоноиди също са много полезни за различни метаболитни процеси в организма на човека, и по-специално притежаващ диуретични свойства, помощ за нормализиране на метаболизма вода сол на организма, предотвратява натрупването му в ставите и гръбначния стълб пикочна киселина, и по този начин намаляване на риска от развитие на подагра или остеоартрит.

В комбинация с витамин С (съдържащи се в такива съставки балсам “Schuster Artravel” като Cinquefoil, глог, шипка, Rowan, касис, женско биле) флавоноиди също са отлични укрепване и прочистване на стените на кръвоносните съдове, намаляване на капилярната пропускливост, и подобряване на кръвообращението в областта на заболялата ставата или гръбначния стълб. Следва да се отбележи, че това е нарушение на кръвообращението в артериоли и капиляри, разположени в региона на ставния на ставата често са причина за недохранване ставния хрущял и секции отдолу на костната тъкан, водещо до развитието на някои дегенеративни заболявания на ставите.

Витамин С (записа за съдържанието на които са включени в балсам “Schuster Artravel” шипка и касис), увеличава защитна антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти на флавоноиди, и също участва пряко в синтеза на фибробластите (клетките на дермата) колаген (основният протеин изграждане на хрущял и костна тъкан) СИЛНИ> и други разновидности на съединителната тъкан, което прави торбичките ставни, междупрешленните дискове, сухожилията и сухожилия и други поддържащи елементи на опорно-двигателния апарат.

Включено в балсам “Schuster Artravel” екстракти от планински ясен и шипка в допълнение на високото съдържание на витамин С са също високи концентрации витамини К и Р за ускоряване на възстановяването на костния и хрущялни фрактури, заболявания на ставите и гръбначния стълб.

Танините , която е богата на повечето растителни съставки Балсам “Schuster Artravel” (Cinquefoil, глог, Rowan, шипки, касис, женско биле, Chaga, червен корен) значително повишаване на антиоксидант и анти-възпалителен ефект на витамин с и флавоноиди, и също има хемостатични и адстрингентни свойства, следователно обикновено се използват в състава на лекарства, използвани за премахване на капилярна кървене и ускоряване на зарастването на рани, изгаряния и други увреждания на кожата. Лечебни и защитни антиоксидантни свойства също е каротин (провитамин А) , съдържаща се в тези компоненти на балсам “Schuster Artravel”, както Cinquefoil, глог, касис.

мускулно-скелетната система, както и цялото човешко тяло, податливи на необратими промени с възрастта. Процесите на стареене са неразделна част от живота ни и няма да избяга.

заседнал начин на живот, лоша среда, лоши навици. – всичко това изобличения хода на процеса на стареене и подобрява негативните възрастови промени

толкова важна част на опорно-двигателния апарат, както ставите и хрущяла, което осигурява смекчаване и успокояващ ефект върху повърхностите свързващите в съвместните костите са особено податливи на износване и постепенно деформация през годините, тъй като те са изложени на постоянно триене.

В резултат на това, с възрастта, много хора започват да страдат от артрит и остеоартрит.

без да твърде затънал в сложността на механизмите на синтез и деградацията на хрущяла, може да се отбележи, че основните градивни елементи на хрущял са компонентите, които образуват съединителната тъкан, която е в основата на хрущял, връзки, сухожилия и междупрешленните дискове. Тези компоненти са известни като протеогликани.

Те принадлежат към класа на въглехидрати, за нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат, на тялото трябва да се актуализира редовно, поради липсата на протеогликани в организма често води до необратими дегенеративни промени в ставите.

глюкозамин е на хондрозащитни агенти, принадлежащи към glukozaminoglicanov на подгрупа. Употребата му ускорява регенерацията на съединителната хрущялна тъкан при заболявания на опорно-двигателния апарат дегенеративни в природата.

Лечебните балсам на Artravel разработен под търговска марка Shuster фармацевтичната на, е естествен билков продукт, естествен източник на глюкозамин, флавоноиди и витамини.

Този балсам е проектирана специално за предотвратяване на заболявания на гръбначния стълб и ставите, и тя е направена чрез водна екстракция на органичен растителен материал, не съдържа алкохол и оцветители и ароматизиращи компоненти.

В достатъчно количество от глюкозамин, който е основна съставка на Artravel на балсам, специално предназначени за здрави стави и гръбначния стълб, възстановява структурата и отново функция на хрущяла, допринася за по-добро омекотяване и смазочни ефекти на синовиалната течност. Ето защо глюкозамин често се добавя към състава на голям брой добавки-хондропротектори, създадена специално за профилактика и лечение на ставно и вертебрални патологии предизвикана от дегенеративни-дистрофични изменения в хрущяла. голям брой растителни екстракти лекарствени в балсама на Artravel позволява биологично активна добавка да действа като един от най-добрите източници на флавоноиди, витамин С, танини, микро и макро, които играят критична роля в поддържане на доброто състояние на ставите и много други механизми на опорно-двигателния.

Artravel гел за фуги

Преглед на популярните средства за защита от болки в ставите на Artravel:. Принципа на действие, показания, състав, противопоказания, както и друга информация

Какво е Artravel?

Напълно човешки живот е невъзможен без физическа активност. Дори и прости действия като готвене, набиране на телефонен, превръщайки страници от книги, и т.н. са придружени от координирана работа на ставите.

Когато те са здрави, всичко малката механична работа, независимо дали това е кръст шевове, или завиване на винта, е бързо и безболезнено.

Но веднага след като ставите започват да се разпалят, да губят своята подвижност и да променят нейната структура, изпълнението и на най-простите задачи се превръща в брашно.

Болки в ставите може да се случи поради редица причини. Сред тях са: възпалителни процеси, последиците от заболявания (ангина, грип), травма, стрес, високи натоварвания лоша циркулация и др

.

Бърз отговор на влошаването на свързващите елементи осигурява бързо освобождаване от дискомфорт.

Клинично тестван, с доверието на стотици мъже и жени, се желира Artravel е един от малкото съвременни превозни средства, които напълно да се отървете от болки в ставите.

Състав на лекарствения продукт са избрани по такъв начин, че да се отстрани повечето от горните причини неприятна болка в ставите.

Как Nautubone

Гел Artravel на разположение на хората, които живеят във всеки град на ИУ и близката чужбина (например, в Москва, Барнаул, Санкт Петербург, Киев и др.

) е източник на вещества, които имат положителен ефект върху здравето на ставите:. Танини, флавоноиди, витамини, минерали

Активните компоненти на продукта елиминират не само болка между костите, но и мускулни болки, както и дискомфорт в гръбначния стълб.

Ефектът на гела се появява в:

 • храненето на съединителната тъкан, регенерация на ставния хрущял;
 • забавяне на процеса на разрушаване на свързващите елементи и гръбначни тъканите свързани със свързано с възрастта фактори;
 • възстановяването на естествената структура на хрущяла, костната тъкан, особено в постоперативния период или след травма;
 • нормализиране на баланс в хрущялната тъкан, стимулира производството на колаген, смазване на ставите.

Използването на Artravel ще:

 • развитието на подвижността на ставите interosseous;
 • премахване на болка, болки дискомфорт, възпаление, подуване;
 • поддържане на вискозитета на ставната течност;
 • нормализиране на interarticular приплъзване.

Уникален продукт, който може да се поръча от официалния сайт на дистрибутора, като във всеки град на ИУ (Омск, Самара, Пенза, и т.н.), Украйна, Беларус и Казахстан, е отлична превантивна мярка срещу остеоартрит, дегенеративни заболявания диск, артрит и други заболявания. В комбинация с конвенционалното медицинско лечение помага в краткосрочен план за облекчаване на непоносима болка в ставите, гръбнака и дори на мускулите.

Състав Nautubone

гел за фуги на Artravel има патентована формула, всички компоненти са напълно усвоява от тялото на човека. Основните съставки:

 • мравчена алкохол. Подкрепя подобряване на притока на кръв към тъканите, намалява болката, намалява възпалението. Често се използва в традиционната медицина за артрит, артроза, ревматични болки, навяхвания на мускулите, ставите. Има антибактериално действие. Започва процес на регенерация на тъканите. Допринася за бързото проникване на активните съставки на гела под кожата.
 • глюкозамин. Засяга метаболизма на хрущяла. Облекчава чувствителност, болка. Стимулира производството на колаген. Има противовъзпалителни свойства. Възстановява подвижност на ставите. В миналия век успешно използвани за лечение на различни заболявания на опорно-двигателния апарат.
 • колаген. Е в основата на съединителната тъкан. Осигурява нейната здравина и еластичност. компенсира гел за недостиг на колаген, така подобряване на състоянието на ставния хрущял.
 • Eucalyptus масло. Известен с неговия обезболяващ ефект. Използва се за артрит, контузии, навяхвания и други затворени наранявания, ревматизъм, мускулни болки. Премахва подпухналост.
 • карамфил етерично масло. Подобрява циркулацията на кръвта. Облекчава болката след интензивни упражнения. Помага при навяхвания, увреждане на ставите. Известни антисептични, антибактериални, противовъзпалителни свойства.
 • на ментола. Често се използва за получаването на лекарства, предназначени за облекчаване на ставни и мускулни болки.

Как да кандидатствате Nautubone

Преди да използвате Artravel на гел, който може да се поръча, докато в Курск, в Новочеркаск, а дори и в Донецк, кожата над зоната за проблем, трябва да бъдат добре почистени.

свидетелство

Artravel показани за използване при:

 • остеоартрит, гонартроза;
 • остеохондроза, артрит, артроза,
 • остеоартрит на ставите;
 • spondileza;
 • ишиас;
 • scapulohumeral периартрит;
 • мускулна болка, гърба, врата, гръбначния стълб;
 • различни деформации на ставите, навяхвания.

Също инструмента се използва в профилактични цели: възрастни хора; затлъстяване; значително физическо натоварване; за ранна рехабилитация след фрактури.

гел за фуги на Artravel укрепва съединителната сухожилията, насърчава регенериране на костите и мускулите и съединителната структури на опорно-двигателния апарат.

Противопоказания

Лекарственият продукт се понася добре. Противопоказания за използването почти няма. Гелът не се препоръчва при хора с тежки изгаряния, сериозни съкращения или други наранявания на кожата над проблемните зони. Индивидуална непоносимост към един или повече компоненти може да причини отхвърляне на използването на средствата.

Преди приложение е да се извърши тест Алергия: нанесете малко количество гел върху лакътя ми. Ако след 2 часа няма реакция на Artravel вас. Да се ​​избягва контакт с очите и лигавиците.

цена

Официални оферти дистрибутори да купуват Artravel на тази цена:

 • в UE – …;
 • ЕС 55 км
 • в Казахстан – 5 490 TNG;
 • в Украйна – 399 UAH;
 • в Беларус -. 299 000 b.R

Къде да купя

Аптеки този инструмент не е за продан. Да, за гел Artravel, трябва да посетите официалния сайт на разработчика. Там ще намерите цялата информация за продукта, плащания, доставка и гаранции.

Преглед на популярните средства за защита от болки в ставите на Artravel:. Принципа на действие, показания, състав, противопоказания, както и друга информация

Какво е Artravel? Напълно човешки живот е невъзможен без физическа активност.

Дори и прости действия като готвене, набиране на телефонен, превръщайки страници от книги, и т.н. са придружени от координирана работа на ставите. Когато те са здрави, всички …

Средства за болка в ставите – гел Artravel

Много хора страдат от болки в ставите и се отнася не само възрастните хора. Заболяванията от такъв характер е много “по-млади”. Тя може да бъде артрит и артроза тумори, остеопороза и др Производителите от аптека принос за лечението на Artravel. И така, тъй като това заболяване не ме избягал, реших да се опитам действието върху себе си.

разбрах за него скита из сайтовете, които ще ми помогнат да се артикулират лечение тяхното хронично заболяване. Поръчано един от сайтовете, парцелът пристигна в две седмици, тъй като аз живея в покрайнините на нашата велика страна. На първо място Погледнах: кутията, самата, че тръбата, където е писано. Е, сега сте решили да кажа. В магазина и GT; & GT;

Предизвиква на ставни заболявания

човечеството страда от заболявания на ставите, което се дължи на факта, че древен предшественик реши да се изправи вертикално. От тогава, ние винаги има натоварване на цялата скелетната система се дължи на влиянието на гравитацията.

Под нея постоянно налягане и постоянно движение (или други причини), е налице влошаване между хрущяла, костите започват да RUB един срещу друг и ненормален. В резултат на опита на човек мъчителна болка и ограничение в движението.

Тъй като тези заболявания са почти винаги стават хронични, че е много трудно да се лекува (понякога е невъзможно да се постигне възстановяване). Така че човек трябва да разбере, че е по-добре да се направи профилактика, отколкото да се започне скъпо и продължително лечение. Тук идват на помощ на новия балсам Artravel.

Основните характеристики и състава

Веществото е терапевтична добавка в нашето разбиране. По-скоро е добавка, която е много добре да се използва за превенция, като още един инструмент за основното третиране.

Но маз красота е, че неговият състав е уникален и той действа по такъв начин, който помага на човешкото тяло не е нужно да си губи скелетната система преди време, включително и собствените си вътрешни потенциали на регенерация.

Нека разгледаме компонентите на Artravel на гел:

 • Колагенът е протеин, който е от съществено значение за, изграждането и регенерация на тъкани в организма. Това е основата на хрущяла, костите и сухожилията, както знаем, колаген в тялото спира да се развива, на възраст от 21, така че потокът на това отвън просто трябва да.
 • Глог плодове в мехлеми Artravel -. Помощ в процеса на обмяната на веществата, което подобрява цялостното здраве, помага да работят по-добре кръвоносна система, доставка на увредената тъкан с кръв и хранителни вещества, съответно
 • мравчена алкохол е противовъзпалително. Дори нашите предци, използвани за лечение на болки в ставите, потапяйки ги в мравка куп. Но модерна фармакология, предвид обема на производството на алкохол, тя произвежда чрез процеси на органичния синтез.
 • карамфилово масло, което е средство за болки в ставите – има антивирусна и антибактериална собственост и действие е сравнимо с това на иглолистни масла. Много добро регулиране на кръвообращението.
 • Ментол действа като мек локален анестетик и като антисептик и аналгетик.
 • Red корен има анти-оточна, противовъзпалително, възстановително и тонизиращ ефект.
 • Marsh Cinquefoil -. Има силен анти-оточна и противораков агент
 • женско биле -. Действа като лечебен рана и противовъзпалително
 • хвощ има диуретик, отстранява излишната влага от възпалени стави, улесняване на по-нататъшно лечение.
 • Chaga -. Нейното присъствие в балсама на Artravel поради болка неговите болкоуспокояващи
 • Dogrose плодове – плодове съдържат големи количества от витамини, които до известна степен имат регенеративен функция. Също така съдържа витамини E, P, C, К. Те поддържат тялото в добър тонус. Освен това, най-различни минерали също помагат на организма да се бори с болестта.
 • касис плодове е склад на витамини и минерали. Също така има доста силен антивирусен ефект. И когато формулират болест има причина под формата на вирус, наличието на инструмента е оправдано.

Прилагане

Болни част на съединението да се прилагат гела Artravel и втрива в кожата с леки движения, докато напълно се абсорбира. Инструментът не се промива по време на лечението, трябва да се натрупват в тялото по време на лечението.

Добавката е предназначен да работи в две направления:. За премахване на възпалителния процес, подобряване на кръвообращението и да се гарантира пациенти тъкан терапевтични вещества

Противопоказания инструментите са почти там, като всяка външна добавка. Освен ако лицето не е очевидно непоносимост към всеки компонент.

Преди прилагане се насърчават да тест за алергична реакция. Нанесете малко количество Artravel свивката на лакътя и се накисва през деня.

Ако не прояви никакви нежелани реакции, можете спокойно да използвате.

Както помага на функцията

Хронично заболяване на ставите имам и разбира се правя на лечението, но тази добавка аз го купи и да го използвате като цялостен лечение за и в периодите между основното лечение. Ами това помага, когато се използва за дълги периоди, когато се работи в страната.

Това, което искам да кажа за резултатите. Много добре облекчава болката и възпалението, и приятен хлад в този случай е много освежаващо и прави болката по-малко забележими

Искам да дам съвет към тези, които са решили да си купите лекарство болки в ставите – Разгледайте внимателно опаковката: тя трябва да бъде чист, изглаждане, шрифтът не е размазано, и ясно. Тръбата без повреди и недостатъци. Казвам това с факта, че от една страна, че е възможно да се купи фалшив, и второ -. Това е вашето здраве и любимата си организъм, е необходимо да бъдат внимателни, за да го

В крайна сметка стигнахме до извода, че Artravel на гел, подходящ за поддържане на костната система в добро състояние и буквално всеки болен и здрави хора, без да причини вреда. Можете да го препоръчвам на тези, които поради естеството на своята дейност изпитва висока физическа активност и спортисти.

Източник: https://obzornash.ru/ot-boli-v-sustavah-gel-artrovel/

Artravel – незаменим инструмент за ставите и гръбначния стълб

Стави -. Най-уязвимите място на опорно-двигателния апарат на човек, който е обект на аномалии и деформации поради много причини

ставните хрущяли представляват един вид амортисьор, при налягане от защита на ставите от рестартиране, както и гарантиране на гладкото плъзгане на костите на съвместната заедно.

Artravel е линия от продукти, предназначени за помощ и подкрепа на ставите и хрущялите в нормалното функциониране.

ставния хрущял, функция, съединителна тъкан се състои почти изцяло от матрицата от своя страна, това извънклетъчна матрица е 91% на високомолекулни съединения, в медицината нарича протеогликан. Малко хора знаят какво е важно да се протеогликани и те действително се поддържат нормално ниво на хидратация на хрущяла на ставата, гарантират нормализиране на възглавницата и смазочни функциите на синовиалната течност.

Line добавки Artravel Шустер предлага незаменим помощ за нормалното функциониране на ставите, тъй като всички средства да разчитат на глюкозамина. Глюкозамин е един от видовете protheoglicanov, значението на което е описано по-горе.

Всяко заболяване на ставите започва с факта, че хрущял губи своите уплътняващи свойства, при което съединението се подлага на натоварване и след известно време започва да се деформира, постепенно намалява, а след това и на износването на ставата.

Поради това е много важно да се възстанови нивото на протеогликани, за да се възстанови всички необходими метаболитните процеси в съединителната тъкан.

Следва да се отбележи, че протеогликани съдържат не само ставния хрущял, но също така са свързващите елементи в междупрешленните дискове и сухожилията сухожилията.

глюкозамин, който е основният компонент на цялата линия на Artravel, е част от различни фармацевтични добавки-хондропротектори.

Тези добавки са насочени към лечение на заболявания на гръбначния стълб, ставите в случая, когато има дегенеративно-дистрофични патология и промени на хрущяла.

Artravel: гел, балсам, крем

Компанията Шустер Artravel създавайки линия от продукти за поддържане на нормалното функциониране на гръбначния стълб и ставите, произвежда няколко вида лекарства: балсам, гел, крем. Всяка от тези добавки се различават един от друг и са предназначени за специфични функции.

 1. гел за фуги на Artravel – въз основа на високото съдържание на колаген и глюкозамин. Колагенът поддържа нивото на водата в тъкани и клетки, поддържане еластичността на съединителната тъкан и тяхната еластичност. Глюкозамин има няколко въздействия:
 2. OL>

 • провокира подновяване на регенераторните процеси на хрущял;
 • подхранва ставите и на съединителната тъкан;
 • е субстрат, който образува хрущялната матрица;
 • подобрява подвижността на ставите;
 • води до нормалните метаболитни процеси в ставите и тъканите предизвиква синтеза на протеогликани с колаген и хиалуронова киселина;
 • в случай на редовно прилагане на гел глюкозамин забавя през процеса на дегенерация в ставите и гръбначния стълб и в паравертебрални меките тъкани;
 • е облекчаване на болката, облекчава възпаление;
 • подобрява качеството и производството на синовиална течност.

мравчена алкохол подпомага бързото и максимално проникване на полезни компоненти на гел дълбоко в.

 1. балсам Artravel – инструмент направено на воден екстракт от растителни органични суровини. Съставът на балсама не включва алкохол-базирани компоненти, оцветители, аромати. Балсам в голямата си част се състои от глюкозамин, което нормализира всички функции на ставния хрущял. Поради наличието на балсама на лечебните растения, на добавка изпълнява следните въздействие върху организма на човека и ставите:
 2. OL>

 • захранване на тялото с витамин С;
 • обогатен с макро и микроелементи;
 • е източник на флавоноиди и танини.

За поддържане на здравето на опорно-двигателния апарат и неговите компоненти не могат да направят без тези хранителни вещества, които подхранват ставния хрущял, гръбначния стълб, връзки, сухожилия и междупрешленните дискове.

 1. крем Schuster Artravel от своя страна е предназначена за такива цели:
 2. OL>

 • да допринесе за възстановяването на хрущяла;
 • предотвратява разрушителни процеси в ставите и гръбначния стълб;
 • спре стареене и износване на ставите;
 • Емисия необходимите хранителни вещества на синовиалната обвивка съвместно;
 • предизвиква образуването на синовиалната течност и подобрява качеството;
 • подобрява общото състояние на костите;
 • оловни съединения достатъчна подвижност.

Artravel: състав

Всички пари линия Шустер Artravel, насочени към подобряване на състоянието на ставите и гръбначния стълб, за поддържането на здравето и функционирането на хрущял. Сложна ефект върху лечението на всякакви заболявания на опорно-двигателния апарат е възможно поради продуктова линия Artravel съдържаща лекарствени растителни вещества и глюкозамин хрущял.

Глюкозамин е компонент допринася за възстановяването на засегнатата хрущяла, попълване липсват хранителни вещества за формиране на такава тъкан, помага за установяване на подвижността на ставите, предпазва от развитието на всички дегенеративни произшествия в костите.

лекарствени растения, съдържащи се в добавките твърдо Schuster Artravel изпълнява следните функции:

 1. имат анти-ревматични ефекти върху костно-мускулната система на човека.
 2. Stop всеки възпалителен процес.
 3. облекчаване подуване и развиват регенераторните процеси в тъканите на хрущяла.
 4. Витамини и флавоноиди установяване на метаболитните процеси в костите.
 5. Rowan помага да се бори изтощение.
 6. касис дава ставите и костите витамини, макро -. Минерали (. Желязо, калций, магнезий и т.н.)
 7. Chaga помага за изграждане на нервната система, влияе благоприятно на имунната система.
 8. На голи корените на женско биле е полезно за възстановяване от стрес и умора.
 9. Флавоноидите хвощ пречиства кръвта, упражнява тонизиращ ефект.
 10. Коренът на Hedysarum унищожава бактерии, е спазмолитично и разширява кръвоносните съдове.
 11. OL>

  Artravel да купуват

  При избора на място, където можете да си купите линия продукти Шустер Artravel, трябва да се обърне внимание на автентичността на продукта и неговата цена. If pharmacies out of stock of this supplement, it is always possible to find gels, balms and cream Ortravel in online stores.

  In the Internet shop in the shortest time possible to issue the individual order, just a couple of clicks and the product will go at the delivery address with lightning speed.

  The online store offers the visitors to explore details of the proposed products of the company Schuster, to choose the most suitable and make the purchase, saving money to pay.

  The link to the official website of the manufacturer here:

  Reviews about Artravel

  Having studied the latest reviews on the supplements Artravel, you can draw the appropriate conclusions and have confidence in him.

  1. Остеохондроза – заболяване, което не позволява да живеят пълноценен живот, в продължение на много години. Много е трудно да се намери ефикасно и ефективно средство за справяне с тази болест. But gel Shuster of Artravel immediately gained my trust and respect. Доволен от естествеността на добавката и бързи реакции след употреба.
  2. В резултат на увреждане се притеснява болка коляното атаки. According to the recommendations of the doctor has been bought gel Artravel, 2 weeks after regular use of the knee has ceased to suffer from pain. Сега гела се прилага за превенция.
  3. Ниска болки в гърба и главоболие просто не на живо, докато къщата не се появиха на добавката. Неприятните симптоми на остеоартрит оттеглили бързо, ставите са подобрени и това е забележим. Черна лента е завършена с прилагане на гел.
  4. For those who suffer from muscle pain balm Artravel just salvation. Surprised by the price of the supplement, despite the fact that beneficial effects on health were felt immediately after the first procedure.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...