Peau Jeune Skin care - струва си да се купуват? Колко струва?
Красота

Peau Jeune Skin care – струва си да се купуват? Колко струва?

Ако отидете на официалния сайт, чрез който се продава серум за намаляване на бръчките Peau Jeune Skin care, и да прочетете цялата информация, там е посочено, ще има много повече въпроси, отколкото отговори. Може би най-продажбата е предназначена за хора, които не само не разбират медицина, но предпочитат да не мисля за това, за да прочетете информацията, и се уверете сами основните принципи:

– премахване на бръчки;

– изпълнение е не по-лошо от Botox;

– действието е невероятно, никакви рискове за здравето;

-. Можете да си купите по-ниска цена

Изглежда, че продажбите на серумния Peau Jeune Skin

care изчислени на така наречената бърза купите. Жената на сутринта изглеждаше в огледалото, видях ново бръчки, негативните емоции буквално наводнени. И какво да правя след това? Разбира се, за да вземете компютър таблет или лаптоп и бързо търсене на решение, което ще върне бившия младежта.

И тогава ето едно предложение -. Не по-малко ефективен от Ботокс, серумът само трябва да се прилага върху кожата (без инжектиране) и да се получи желаният резултат ще бъде в рамките на 28 дни

Но ако мислите, че информацията на официалния сайт, става ясно едно почти всяко изречение противоречи на предишния, и стила на представяне на данните е далеч от стандартната медицинска терминология. Изглежда, че храненето на информация за добавката е поверил на човек, който не е нещо, което няма медицинско обучение, но също така и в училище биология се научи да не е най-добрия начин.

Огромен брой противоречия и несъответствия прави едно чудо за истинската ефективност на този серум, така че нека да обсъждат няколко от възможните действия, въпросът за неговата доказана ефективност, е сравнимо с Ботокс и наистина мисля за това дали да си купите такъв инструмент, и ако е така, за какви цели.

Съставът повдига въпроси Peau Jeune Skin care

Първо, нека да говорим за това как продуктът е замислен от производителя, и как тя се сравнява с обещаните резултати. Основният компонент се нарича змийска отрова, изглежда, че се синтезира в изкуствени условия. Предполага се, че той е в състояние да, като ботулинов токсин (имайте

предвид, че ботулиновия токсин е токсина бактериите, а не отрова змия, така че ние не говорим за едно и също вещество, но на подобни действия), за да попречи на предаването на нервните импулси от неврона на мускулните влакна.

Поради това, обещанията на производителя за отстраняване на основните причини за бръчки – намаляване на мимическите мускули, въпреки че в действителност тази причина все пак, и играе роля при формирането на възрастовите изменения на кожата, но това не е най- само един.

В същото време, ние всички знаем, че неправилно инжектиране на ботокс може да доведе до парализа на мускулите и лишен от изражението на лицето, производителят е Peau Jeune Skin care казва, в случай на продуктовата си това няма да се

случи. И в това отношение, че е невъзможно да се спори, но не защото серумът действа като селективен (това не е възможно, на блока на невромускулната трансмисия или се случва или не), както и поради факта, че отровата се прилага върху кожата не може да проникне в кожата или причини парализа. Съответно, действията обещали да се очаква.

Много интересен е фактът, че производителят показва липса на токсини в. В същото време, основният компонент на серум е отрова, който блокира естествен физиологичен процес. Спорни са бушуват, но, може би, производителят смята, че тя може да се изгради продажбите на своите инструменти, които можете да оценяват без никакви клинични проучвания (за изобразяване на обещаните ефекти на серума може дори да не теоретично).

отзива на лекарите Peau Jeune Skin care

Експертите нямат никакви илюзии за това, което можете да очаквате от използването на серума Peau Jeune Skin care и други подобни средства.

Това добавки на базата на ботулиновия токсин донесе добри резултати, когато се прилагат правилно, известно е доста широко. Но имайте

предвид, както и влиянието на блокиращите невромускулни предаване на молекулите (в края на краищата, отрова Clostridium и змийска отрова не е едно и също нещо), и начин на приложение. Тя беше на последните експертите са дали особен акцент.

“Чували ли сте някога, че добавки като Ботокс и други като него са били използвани от локалното приложение? Не, разбира се, те са въведени единствено чрез инжектиране, и това е от космоса и дозата на администрирани добавки зависи от получения ефект. Ако инструментът може просто да се прилага върху кожата, всичко би направил. Производителите серум Peau Jeune Skin care в своите реклами всъщност говорим за това как те са успели да изневеряват на природата и да се осигури проникването на големи протеинови молекули на змийска отрова чрез цялата кожната бариера до нервно-мускулната синапса. Ако смятате, че това, тогава просто не знам какво има вътре кожата и тялото ни в Общото “, казва дерматолог Стив Stison. EM>

Експертите казват, че зехтин и витамин Е, например, които също са включени в продукта, могат до известна степен да подобри състоянието на кожата като козметични маски. И продажбите е построен на факта, че инструментът е заверена със зашеметяващ действия и да обясни неговото съдържание на голям брой природни

и “работещи” компоненти. Въпреки факта, че информацията е далеч от истината, ефектът плацебо в някои случаи все още работа.

Заслужава ли си покупка Peau Jeune Skin care?

купи Peau Jeune Skin care може лесно чрез официалния сайт, аптеки, като средство за защита, естествено, няма да се намери. Трябва ли да купите този серум? Въпросът е риторичен, от една страна, е съвсем очевидно, че за да я плащат повече от $ 1000 не е практично, но от друга страна гореща продажба и чакането за ефекта, сравнима с Ботокс често насърчава жените да направят придобиването .

След голямата част от клиентите са много разочаровани, но гърба на пари не се върна, следователно, да се прецени всички “за” и “против” преди плащане. Въпреки това, големият въпрос е, има ли “за” с изключение на собствения си плацебо ефект?

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...