Silane Guard – течност стъкло, мнения, коментари, цена, къде да купуват,

FONT>

Включено в компонентите на Силан Уилсън охрана на базата на полимери Миланович може да навреди на здравето.

Научете повече на официалния уебсайԓ

Когато работите придържаме към основните правила за лична безопасност: EM>

1. Лечението трябва да се извършват на открито или в добре вентилирано помещение.
2. Всички операции, свързани с прилагането на осъществяват само с предпазни ръкавици.
3. Не излагайте Силан охрана на откритите части на кожата и облеклото. Ако се предотврати това се провали, веднага измийте засегнатите области с топла вода.

Общи указания Силан Guard

Не отваряйте предварително! Когато теч – губи свойствата си

.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  течност стъкло, мнения, коментари, цена, къде да купуват, Лечението трябва да бъде само повърхност прилага боя покритие.

Да не се прилага състава на стъкло, хром продукти, гумени уплътнения, части от небоядисани пластмаса.

Всички работи се извършва с използването на чиста кожа плат (микрофибър).

затворени опаковки се съхраняват на тъмно място при температура до 40 ° С в изправено положение.

Спазвайте времеви интервали!

Spring / есента в сянка (10 ° С ~ 20 ° С).

 • време на полимеризация е от 10 минути.
 • Време изтриване на 5 минути.

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  течност стъкло, мнения, коментари, цена, къде да купуват, Summer в сянка (20 ° С ~ 35 ° С).

 • време на полимеризация е на 5 минути.
 • Времето изтриване – 3 минути

.

Не нанасяйте върху горещи повърхности и при директна слънчева светлина!

Winter на слънце (по-малко от 10 ° С).

 • Времето за полимеризация -. 15 минути
 • Време изтриване на 10 минути.

Да не се прилага при ниски температури!

дръжката на колата ЧАСТИ

 1. Врати (странична повърхност)
 2. Аспираторът
 3. Покривна
 4. тялото и задната част на автомобила.
 5. OL>
  прилагане Технология Силан Guard

  След обработка, силата на покритието се повишава от пряка слънчева светлина. Течността е предназначена за еднократна употреба. Снижаване на флакона състава не подлежи на по-продължително съхранение.
  След лечението не се препоръчва да се измие колата в продължение на 1 седмица. В седмицата, можете да измиете колата дори и при автоматична автомивка. В бъдеще, трябва само да посетите автомивка.
  След третиране не използвайте абразивни полски. В случай на използване на абразивни восък се изисква да кандидатстват отново Силан Guard.
  Ефектът няма да бъде постигната, ако се остави да изсъхне в продължение на дълъг период от време, без да изтрие.

  Научете повече на официалния уебсайԓ

  Снимки / клипове на оригиналния комплект ДВ

  Искам да споделя личен опит с японски течност стъкло Силан Guard. По време на обработката на тялото, записано на камера за състоянието на боята преди полагането на покритието и след оценката на реалната ефективност на продукта. Всичко се извършва в съответствие с инструкциите (дойде в комплекта).

  Така че, както се препоръчва в инструкциите, се отправили към автомивката да проведе задълбочено пречистване на организма. Били са използвали услугата – отстраняването от тялото на асфалт и катран. Колата ми не е стар (2 години), така че не се изисква много подготовка и предварителна дълбоко полиране. Ако имате чакъл, а след това ще трябва да се почисти и да рисувам.

  Научете повече на официалния уебсайԓ

  След почистване остави машината на една нощ, за да му се даде напълно суха. Абсолютно чиста и напълно суха повърхност е най-важно условие за успешното използване на японски лакове.

  ppe juice ppe beverge1 1 Silane Guard  течност стъкло, мнения, коментари, цена, къде да купуват, На следващия ден и втори етап! През нощта тялото напълно сухи. Аз внимателно избърса с леко влажна кърпа от микрофибър, веднага подсушете с друга кърпа. Заснет като LPK. Както можете да видите, тялото има леки драскотини, малки драскотини, избледнял цвят.

  Времето за обработка, прекарани в близост до гаража под открито небе, на топлото време през есента направи възможно. Температурата е +10 градуса, няма вятър, никакви облаци. Работа на улицата минусови температури не се препоръчва от производителя. EM>

  Първоначално идентифицира последователността на покриване на калници, врати, капак, покрива (го разделя на две части), ствола. Сега влезе в игра силан охрана стъкло. На първо място, съставът на спрей е напълно разклаща няколко пъти. След равномерно и надлъжни движения прилагат продукта върху повърхността на специална гъба (дойде в комплекта). След боя на състава върху елемента, наблюдавайки внимателно, за да се избегнат пропуски, причинени на инструмента е визуално се вижда на тялото. За да натиснете или RUB не е необходимо.

  Както се оказа, лечение на тялото на автомобила тази част – не може да бъде по-лесно! Той се разпространява и raspolirovyvayut лесно. Имах опит за използване на течен стъкло Стъкло охрана, това е много по-трудно raspolirovyvayut.

  След лечение със състава от всички части на тялото в един слой, средства (използва обем от 57 мл) са около половината.

  Така че, ако всичко извършване на определен производител на технологията, един такъв контейнер е достатъчно за лечение на тялото в два слоя. Но на втория слой може да се прилага само след най-малко един час след първата избършете.

  полиран и да получите огледало!
  После изчака 10 минути, се прилага състава е пресъхнал и започна да се изтрие.

  Пълният комплект от японски покритие включена за този най-специален микрофибър. Raspolirovka извършва без прилагане на налягане леко. Обработени с части от тялото в същата последователност, както при прилагане на състава.

  Целият процес на прилагане на течност стъкло ме около два часа. Той работи бавно, внимателно. Ефектът от този независим търговец ме впечатли 100%! Машината е придобита ярка външност, светна като огледало.

  Вижте снимки преди и след Силан Guard

  Представете рано драскотини, ожулвания да не се виждат. Те не са! Колата ми е като нов. Целта е постигната, тялото на колата ми е добре защитен от малки драскотини, паяжини, драскотини твърдо микрофилми.

  На видеото, аз се опитах и ​​да покаже получения огледалния ефект. И такъв великолепен блясък след 1 слой от полски Силан Guard!

  Аз също заснета с репелент филм. На хидрофобните свойства на тя е наистина много. Както се препоръчва, колата не е измита за една седмица. През това време, прахта върху тялото се поберат равномерно, но дъждът беше измита я чисти.

  Нека ви напомня, че производителят не е препоръчително да се измие колата след лечение с течен стъкло в рамките на 1 седмица.
  Филмът се нуждае от пълното изсъхване, така че да използват автоматично след преработка, но без мивка!

  След месец активната работа на машината, за да се измие, резултатът е един и същ – тя също изглежда красива
  Bright цвят, приятен Shine, без драскотини, без драскотини.. Кал, вода като незабавно започне да тече. Сега е много по-малко вероятно да отидете на автомивка, като колата остава чиста по-дълго.
  Резултати. Това наистина работи перфектно японски продукт, който е спестяване за кола и портфейла!

>>>>  Viatonica - мнения, цена, коментари официалния сайт
Станиела Яркова
About Станиела Яркова 128 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбасиФизически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.