Новини

Silane Guard – течност стъкло, мнения, коментари, цена, къде да купуват,

FONT>

Включено в компонентите на Силан Уилсън охрана на базата на полимери Миланович може да навреди на здравето.

Когато работите придържаме към основните правила за лична безопасност: EM>

1. Лечението трябва да се извършват на открито или в добре вентилирано помещение.
2. Всички операции, свързани с прилагането на осъществяват само с предпазни ръкавици.
3. Не излагайте Силан охрана на откритите части на кожата и облеклото. Ако се предотврати това се провали, веднага измийте засегнатите области с топла вода.

Общи указания Силан Guard

Не отваряйте предварително! Когато теч – губи свойствата си

.

Лечението трябва да бъде само повърхност прилага боя покритие.

Да не се прилага състава на стъкло, хром продукти, гумени уплътнения, части от небоядисани пластмаса.

Всички работи се извършва с използването на чиста кожа плат (микрофибър).

затворени опаковки се съхраняват на тъмно място при температура до 40 ° С в изправено положение.

Спазвайте времеви интервали!

Spring / есента в сянка (10 ° С ~ 20 ° С).

 • време на полимеризация е от 10 минути.
 • Време изтриване на 5 минути.

Summer в сянка (20 ° С ~ 35 ° С).

 • време на полимеризация е на 5 минути.
 • Времето изтриване – 3 минути

.

Не нанасяйте върху горещи повърхности и при директна слънчева светлина!

Winter на слънце (по-малко от 10 ° С).

 • Времето за полимеризация -. 15 минути
 • Време изтриване на 10 минути.

Да не се прилага при ниски температури!

дръжката на колата ЧАСТИ

 1. Врати (странична повърхност)
 2. Аспираторът
 3. Покривна
 4. тялото и задната част на автомобила.
 5. OL>
  прилагане Технология Силан Guard

  След обработка, силата на покритието се повишава от пряка слънчева светлина. Течността е предназначена за еднократна употреба. Снижаване на флакона състава не подлежи на по-продължително съхранение.
  След лечението не се препоръчва да се измие колата в продължение на 1 седмица. В седмицата, можете да измиете колата дори и при автоматична автомивка. В бъдеще, трябва само да посетите автомивка.
  След третиране не използвайте абразивни полски. В случай на използване на абразивни восък се изисква да кандидатстват отново Силан Guard.
  Ефектът няма да бъде постигната, ако се остави да изсъхне в продължение на дълъг период от време, без да изтрие.

  Снимки / клипове на оригиналния комплект ДВ

  Искам да споделя личен опит с японски течност стъкло Силан Guard. По време на обработката на тялото, записано на камера за състоянието на боята преди полагането на покритието и след оценката на реалната ефективност на продукта. Всичко се извършва в съответствие с инструкциите (дойде в комплекта).

  Така че, както се препоръчва в инструкциите, се отправили към автомивката да проведе задълбочено пречистване на организма. Били са използвали услугата – отстраняването от тялото на асфалт и катран. Колата ми не е стар (2 години), така че не се изисква много подготовка и предварителна дълбоко полиране. Ако имате чакъл, а след това ще трябва да се почисти и да рисувам.

  След почистване остави машината на една нощ, за да му се даде напълно суха. Абсолютно чиста и напълно суха повърхност е най-важно условие за успешното използване на японски лакове.

  На следващия ден и втори етап! През нощта тялото напълно сухи. Аз внимателно избърса с леко влажна кърпа от микрофибър, веднага подсушете с друга кърпа. Заснет като LPK. Както можете да видите, тялото има леки драскотини, малки драскотини, избледнял цвят.

  Времето за обработка, прекарани в близост до гаража под открито небе, на топлото време през есента направи възможно. Температурата е +10 градуса, няма вятър, никакви облаци. Работа на улицата минусови температури не се препоръчва от производителя. EM>

  Първоначално идентифицира последователността на покриване на калници, врати, капак, покрива (го разделя на две части), ствола. Сега влезе в игра силан охрана стъкло. На първо място, съставът на спрей е напълно разклаща няколко пъти. След равномерно и надлъжни движения прилагат продукта върху повърхността на специална гъба (дойде в комплекта). След боя на състава върху елемента, наблюдавайки внимателно, за да се избегнат пропуски, причинени на инструмента е визуално се вижда на тялото. За да натиснете или RUB не е необходимо.

  Както се оказа, лечение на тялото на автомобила тази част – не може да бъде по-лесно! Той се разпространява и raspolirovyvayut лесно. Имах опит за използване на течен стъкло Стъкло охрана, това е много по-трудно raspolirovyvayut.

  След лечение със състава от всички части на тялото в един слой, средства (използва обем от 57 мл) са около половината.

  Така че, ако всичко извършване на определен производител на технологията, един такъв контейнер е достатъчно за лечение на тялото в два слоя. Но на втория слой може да се прилага само след най-малко един час след първата избършете.

  полиран и да получите огледало!
  После изчака 10 минути, се прилага състава е пресъхнал и започна да се изтрие.

  Пълният комплект от японски покритие включена за този най-специален микрофибър. Raspolirovka извършва без прилагане на налягане леко. Обработени с части от тялото в същата последователност, както при прилагане на състава.

  Целият процес на прилагане на течност стъкло ме около два часа. Той работи бавно, внимателно. Ефектът от този независим търговец ме впечатли 100%! Машината е придобита ярка външност, светна като огледало.

  Вижте снимки преди и след Силан Guard

  Представете рано драскотини, ожулвания да не се виждат. Те не са! Колата ми е като нов. Целта е постигната, тялото на колата ми е добре защитен от малки драскотини, паяжини, драскотини твърдо микрофилми.

  На видеото, аз се опитах и ​​да покаже получения огледалния ефект. И такъв великолепен блясък след 1 слой от полски Силан Guard!

  Аз също заснета с репелент филм. На хидрофобните свойства на тя е наистина много. Както се препоръчва, колата не е измита за една седмица. През това време, прахта върху тялото се поберат равномерно, но дъждът беше измита я чисти.

  Нека ви напомня, че производителят не е препоръчително да се измие колата след лечение с течен стъкло в рамките на 1 седмица.
  Филмът се нуждае от пълното изсъхване, така че да използват автоматично след преработка, но без мивка!

  След месец активната работа на машината, за да се измие, резултатът е един и същ – тя също изглежда красива
  Bright цвят, приятен Shine, без драскотини, без драскотини.. Кал, вода като незабавно започне да тече. Сега е много по-малко вероятно да отидете на автомивка, като колата остава чиста по-дълго.
  Резултати. Това наистина работи перфектно японски продукт, който е спестяване за кола и портфейла!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...